maanantai 21. maaliskuuta 2022

Pihatyöt Tampere Pirkanmaa pihapuidenne karsintoihin: Tiedustelut tilaukset ensisijassa sähköpostilla pihatöihin puitanne karsimaan pihojenne ja puutarhojenne avuksi siirtolapuutarhoista omakotitaloihin rivarialueita myöden


Käytössä nyt hankittu aiempien teleskooppisahojen lisäksi pihapuiden leikkauksiin, puiden karsintoihin, mm omenapuiden leikkauksiin: 
Pihapuutarhuri Puutarhapalvelu Tampere Omenapuiden oksistoja varten oksasahoja Stihl erilaisia Talonmiespalvelu@gmail.com pic3


Tehokas polttomoottorikäyttöinen STIHL oksasaha STIHL 4-MIX®-moottorilla puunhoitajille, hedelmänviljelijöille ja kunnille tai kuntien tilaamille alihankkijoille kaupunkien puuston karsintoihin tienvierustoilta, joihin olen myös tilattavissa.


Tiedustelut tilaukset ensisijassa sähköpostilla pihatöihin puitanne karsimaan pihojenne ja puutarhojenne avuksi siirtolapuutarhoista omakotitaloihin rivarialueita myöden

Talonmiespalvelu@gmail.com
044-3380291 whatsup
Olavi Lehto

STIHL HT 135 on tehokas ja suorituskykyinen oksasaha metsä- ja puutarha-alan ammattilaisille. Se on nyt päivitetty uudella ja jykevällä magnesiumkulmavaihteella, jota fiksu materiaalivalinta keventää huomattavasti.

Ammattilaisille suunniteltu STIHL HT 135 -oksasaha sopii monenlaiseen metsän- ja puunhoitoon, esimerkiksi puiden karsimiseen, kuolleiden oksien poistamiseen, myrskytuhojen raivaukseen ja teiden yläpuolella kasvavien oksien leikkaamiseen. Oksasahassa on nyt uusi, entistä parempi kulmavaihde, joka on valmistettu magnesiumista. Magnesium on noin kolmanneksen alumiinia kevyempi materiaali, ja sen kestävyys suhteessa painoon on erinomainen. Tämä tekee vaihteesta kevyen, mutta vahvan.

Integroidulla lukkomutterilla varustetussa ketjupyörässä on tehokas purunpoisto, mikä vähentää tukkeutumisriskiä. Selkeät kaatomerkit ja integroitu, tukeva oksakoukku helpottavat sahauksen aloittamista ja kiinnijääneiden oksien irrottamista. Läpinäkyvän öljysäiliön ansiosta teräketjuöljyn määrää on helppo pitää silmällä.

21.3.2022 Stihl 135 oksasaha pihapuiden karsintoihin Piha- ja puutarhatyöt Tampere 044-3380291 whatsup Talonmiespalvelu@gmail.com


Tukevan teleskooppivarren pituuden säätö onnistuu kätevästi pyöritettävän lukkomuhvin avulla. Neliömäisen muodon ansiosta varren vääntöjäykkyys on hyvä myös silloin, kun se on ulosvedettynä, mikä mahdollistaa tarkan sahauksen. Bensiinikäyttöisessä oksasahassa on tehokas 4-MIX-moottori, jonka polttoaineenkulutus ja melutaso ovat alhaisia. Lisäksi sahan leikkuuteho on erinomainen kapean 1/4" teräketjun ansiosta.

Teleskooppivarren pituus on säädettävissä välillä 270–390 cm, joten käyttäjän on helppo ulottua eri korkeuksilla oleviin oksiin. Lisävarusteena ovat saatavissa RTS-valjaat, joihin oksasahan voi kiinnittää. Ne vähentävät käsivarsien kuormitusta. Teleskooppivarren kiinnittimen sijaintia runkoputkessa voi säätää varren pituuden mukaan hyvän tasapainon saavuttamiseksi.

– STIHL HT 135 -oksasaha on suunniteltu ammattimaiseen metsänhoitoon ja kunnossapitoon. Se on tehokas, sen pituus on säädettävissä ja se on varustettu kaikilla toiminnoilla, joita tämäntyyppisissä vaativissa puunhoidollisissa tehtävissä tarvitaan

Omenapuiden leikkaukset leikkauspalvelut Tampere 044-3380291 talonmiespalvelu@gmail.com pic4
Puiden karsimiseen, kuolleiden oksien ja myrskytuhojen raivaamiseen sekä hedelmäpuiden hoitoon. 1/4" PM3-teräketju, kevyt ja kompakti vaihteisto, jossa on valettu vankka oksakoukku. Erityisen jäykkä teleskooppivarsi, pikasäätö tarkkaan sahaukseen ja tarkka leikkuujälki.

Tekniset tiedot:
Kokonaispituus 270–390 cm.
36,3 cm3
1,4kW/1,9hv
Paino: 7,9kg
-----------------------------
Kasvimaiden pihojen puutarhojen maanmuokkauksiin oheinen Viking 585 puutarhajyrsin siirtolapuutarhoista alkaen tuntityönä käytettävissänne sisältäen kuljetuksen ja tarvittavat toimet:
https://Puutarhajyrsinta.blogspot.com Katso blogista lisää. Kiitos.


---------------------
Pihatyö, pihatyöt, pihapuiden karsinnat, maanmuokkaukset puutarhajyrsimellä, nurmikoiden luonti, erilaiset leikkauspalvelut Tampere Pirkanmaa talousalueella. 

E-mail: Talonmiespalvelu@gmail.com:
Osoitteenne, kuvia kohteesta jne. Käteisellä edetään ensisijassa. Kotitalousvähennysoikeus töistäni.

---------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti